tisdag 30 oktober 2012

En liten kaffepaus...

Denna historia är sååå typiskt oss, Fröken Ekstedt och Herr Lerman!
Det är verkligen inget ovanligt alls... Så skrattretande. 

I söndags morse får Joel för sig att han vill köpa sig en ny kaffemaskin.
Den största anledningen var att den vi hade, en Nespresso-maskin, blev så himla dyr att använda med de kapslar man måste köpa till, plus att det inte blev så mycket kaffe av dom. Mindre än en enkel espresso!
Dock hade vi försökt få ner priset genom att köpa kapslar som man kunde fylla med eget kaffe och sedan återanvända, men dessa gav inget bättre resultat, fastän vi försökte tänka på miljön...

Så till frukost hade Joel hittat en ny kaffemaskin som han ville ha och började möblera om köket för att se vart den kunde få plats. Vårt kök är egentligen vansinnigt litet när det kommer till ytor, men stor plats för ett bord för 8 personer utan problem, men man kan inte laga mat till så många i vårt lilla kök! 
I alla fall... Så till sist kom han fram till att den inte skulle få plats på någon köksbänk, så jag förslog att vi skulle försöka hitta någon liten skänk att ställa under stringhyllorna. 
Sagt och gjort!
Iväg till Arlöv och köpte detta åbäke till kaffemaskin sedan till IKEA för att försöka hitta någon bra skänk. Hittade superfina skänkar men inget som passade vår plånbok! Sjukt dyra var dom! 
Så loppis fick det bli... 3 loppisar senare kom vi hem med det perfekta lilla söta bord man kan tänka sig, för ynka 70:-. Helt underbart! 

Det är sådana ryck vi kan få en söndag och flänga runt hela stan för att möblera om halva lägenheten! Bara för någon av oss fått en liiiiten idé...

Så nu har vi en liten kaffeoas i köket. 
Tyckte det blev hur fint som helst! 
...Och gott kaffe får vi också! 










1 kommentar: