söndag 17 mars 2013

Söndagsutflykt!



Laddar med stora ugglemuggen med kaffe... Idag är det husvisningsdag!
Joel kom med ett schema igår över de ställen som han tyckte vi borde åka och kolla på... På schemat finns det 9 hus! För att vi ska ha en chans att hinna så har han gjort en rutt för dagen, så att det inte ska ta mer än 6 timmar att åka runt och se alla husen... Hujedamig! 

Så det blir en lååång dag, men också bra att beta av så här ibland. Vi åker runt pö om pö i veckorna och tittar och det tar jättelång tid bara åka fram och tillbaka till tex Skurup för att titta på ett hus... som vi eventuellt inte tycker om i slutändan ens. Så idag blir liksom en dag att beta av alla hus som vi är intresserade av och kunna sålla ut vilka som är intressanta på riktigt.
Det är verkligen en sån himla skillnad att se husen i verkligheten! Många mäklarfirmor har sjukt duktiga fotografer som får husen att se ut som lyxvillor men när man väl kommer dit så märker man att det kök som såg ut att rymma ett matbord för 12 istället är en kokvrå... typ.

Vi har turen att det är det jättefint väder i alla fall och min kamera har äntligen fått ett nytt laddat batteri, så denna söndagsutflykt kan bli hur trevlig som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar